Çiçek şuruplarından biri, bir şişe parlak mor MONIN Lavanta Şurubu açın ve sizi Provence'ın lavanta tarlalarına taşıyacak cennet gibi, hipnotik kokuyu açığa çıkarın.
Parfümlerde, aromaterapide ve birçok ev ürününde yaygın olarak kullanılan Lavanta, Yunan ve Roma dönemlerinden beri aromatik, yatıştırıcı, antiseptik ve uykuya neden olan özellikleriyle tanınmaktadır. Lavanta, bol aromatik mor çiçekleriyle, her bahçede veya dekorasyonda çarpıcı bir özellik yaratır.
Lavanta yemek pişirmede özellikle tatlılarda iyidir ve çikolata ile uyumludur. Genellikle koyun sütü ve keçi sütü peynirleri ile eşleştirilerek tatlı bir çiçek tadı verir.
Kokulu bir martini kadar lezzetli, ferahlatıcı buzlu çay veya bal aksanıyla karıştırılmış MONIN Lavanta, birçok içeceğe şaşırtıcı bir çiçeksi dokunuş katıyor.
Renk
Şeffaf parlak mor renk
Tadım notları
Fransız Provence lavanta tarlalarının burnu, kuru lavantanın tatlı ve güçlü tadı.
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
Gerçek çiçeksi kokusu ve tadı ile MONIN Lavanta, sofistike bir martiniye kadar temel aromalı buzlu çay gibi harika tarifler oluşturmanıza olanak tanır. Özellikle bir püskürtücüde kullanmayı ve bir cin martini üzerine püskürtmeyi seviyorum.
Kullanım
Kokteyller
Çaylar
Köpüklü
Gazlı içecekler