Hindistan, Filipinler ve Pakistan'ın ulusal meyvesi Mango, Güneydoğu Asya'ya özgüdür ve 'tropiklerin elması' olarak bilinir. Hindistan evlerinde düğün gibi kutlamalarda meyve ve yapraklar kemer ve kapıları süslemek için kullanılır.
Çiğ yenen mangonun etli zengin etinin hoş kokulu bir tatlılığı vardır.
Güney Amerika usulü salsa, turşu ve Hint turşusu yapmak için en iyi kalın derili çeşitleri olan birçok farklı mango çeşidi vardır.
Mango ayrıca Asya körilerinde, balık yemeklerinde, salatalarda ve pavlova, turtalar, dondurma ve şerbet gibi Avrupa usulü pudinglerde, smoothie ve meyve sularında kullanılır.
Egzotik kokteyller, çaylar, smoothie'ler ve tropikal meyve kokteylleri oluşturmak için MONIN Mango şurubunun sulu kokulu tatlılığını ekleyin.
Renk
Sarı
Tadım notları
Hafif egzotik mango meyvesi burnu, hafif asitli tatlı mango tadı.
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
MONIN Mango, martini kokteyl uygulamasında harika.
Kızılcık gibi hafif asitli bir meyve suyu ile pürüzsüzlüğünü ortaya çıkarır. Ayrıca bunu Passion Fruit şurubu, ananas suyu ve limon suyuyla bir smoothie olarak karıştırmayı seviyorum.
Kullanım
Kokteyller Gazlı içecekler Smoothies Limonatalar Meyve punçları Çaylar